Affiliate Program

Perkenalkan Kawan.
Jana Pendapatan.

Komisen Berpanjangan

Semua ahli berdaftar adalah ahli affiliate kami. Anda akan menerima komisen sekiranya ahli yang anda perkenalkan membuat pembelian.

Bayaran Berpatutan

Dapatkan 10% komisen untuk setiap jualan yang anda lakukan. Anda hanya perlu mengarah trafik ke website kami. Komisen hingga level 3!

Tracking dan Statistik

Teknologi link tracking yang berkualiti tinggi dengan statistik yang terperinci. Cipta kaedah promosi yang unik untuk capai prestasi promosi terbaik.


Jadilah ahli affiliate kami hari ini

Mari kita lihat secara ringkas mengapa program affiliate kami begitu menguntungkan...


Sebagai ahli berdaftar zaqist.com, anda adalah ahli affiliate kami

Sebagai ahli affiliate kami, anda pasti merasa bangga untuk memperkenalkan perniagaan kami kepada kawan-kawan anda di samping dapat menikmati pendapatan yang secara berterusan.

Mula terima komisen hari ini

Sekiranya anda membuat jualan hari ini, anda akan mendapat RM2.00 untuk setiap produk yang dibeli. Anda juga akan menerima komisen bila ahli tajaannya membuat pembelian. Nikmati komisen hingga level tiga


FAQ Program Affiliate

Apakah program affiliate Zaqist.com

Program affiliate Zaqist.com merupakan satu program di mana anda mendapat komisen untuk setiap pelanggan yang anda rujuk kepada kami. Sebagai ahli, anda akan diberikan URL affiliate anda sendiri. Apabila seorang pelanggan membeli produk menggunakan ke URL affiliate ini, anda akan menerima komisen.

Apakah saya perlu menjadi ahli berdaftar zaqist.com?

Ya, anda perlu mendaftar sebagaiahli Zaqist.com. Dengan menjadi ahli, anda akan mengetahui apa yang anda promosikan kepada prospek anda.

Bagaimana saya mendapat bayaran?

Gunakan affiliate link anda di mana-mana yang anda ingin promosikan Produk Zaqist.com. Setiap kali seseorang mengklik link affiliate, cookie akan disimpan dalam browser mereka selama 30 hari. Jika mereka membuat pembelian mana-mana pakej dalam tempoh ini, anda akan menerima komisen.

Bagaimana saya dibayar?

Semua pembayaran akan dilakukan melalui pemindahan terus ke bank anda. Semua rakan kongsi perlu mencapai jumlah melebihi RM50.00 untuk dibayar.

Selepas saya memperkenalkan ahli, berapa lamakah ia perlu mendaftar sebagai ahli untuk saya menerima komisen?

Cookies akan aktif selama 30 hari, Sekiranya pengguna membuat pembelian dalam tempoh tersebut, beliau akan menjadi ahli affiliate tajaan anda dan anda mendapat komisen setiap kali beliau membuat pembelian.

Bila saya menerima bayaran?

Semua komisen akan dibayar sebulan sekali mengikut bulan kalendar. Pengiraan komisen akan dibuat pada hujung bulan, jangkakan pembayaran dalam temph lima hari dari tarikh pengiraan.

Sekiranya saya ada sebarang pertanyaan, apa yang perlu saya lakukan?

Ya, kami mempunyai team affiliate yang sentiasa bersedia untuk menjawab pertanyaan anda.